مهندس محی الدین اله دادی | ||
این نامهای خانوادگی امسال تغییر کرد!
.
.
به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام اداره کل ثبت احوال استان تهران از اول فروردین امسال تا پایان آبان ماه، 9016 تهرانی نام خانوادگی خود را تغییر و یا پسوند آن را حذف کردهاند. [ چهارشنبه 91/9/29 ] [ 6:43 عصر ] [ محی الدین اله دادی ]
[ نظرات دوستان () ]
مشهورترین پیشگویی ها در مورد پایان دنیا 2012/1391 : پیشگویی مایاها . . 2011/1390 : سیاهچاله شتابدهنده بزرگ هادرونی
. . 2003/1382 و 2012/1391: برخورد با سیاره نیبیرو
. .
. .
. . 1992/1371 و بازهم بازگشت مسیح
. . 1990/1369: آخرالزمان اتمی
. . 1982/1361: رویای یک کشیش
. . 1955/1334: پیشبینیهای بانوی خانهدار
.
. و اما رکورددار جهانی آخرالزمان: هارولد کمپینگ
.
. 21 دسامبر 2012 یعنی 30 آذر 1391 هم میگذرد و هیچ اتفاقی نمی افتد...... [ سه شنبه 91/9/21 ] [ 10:56 صبح ] [ محی الدین اله دادی ]
[ نظرات دوستان () ]
قدیمی ترین منبعی که نام کرج در آن به میان آمده کتاب نزهت القلوب است که در سال 740 هجری قمری توسط حمداله موستوفی نوشته شده. در این کتاب نام کرج در میان توابع اراک (عراق عجم) و پیرامون طالقان آمده . درباره ی نام کرج و وجه تسمیه آن داستانهای مختلفی وجود دارد . بهترین نظر طبق مستندات تاریخی که از گویش و زبان محلی بر می آید :
1- کرج به زبان تاتی از واژه کاوک یا کاواک برداشته است و به معنی میان تهی است و منظور شهری است که درمیان تپه واقع شده . 2- داستان دیگر نام کرج را برداشته از واژه کوه رج به معنی محلی که کوههای ردیف شده دارد می داند. 3- و مورد دیگری که به آن اشاره شده نام کرج را برداشتی از واژه اکراج به معنی بانگ و فریاد می داند که با سابقه باستانی این شهر مرتبط است . زیرا در تپه آتشگاه و کوههای مراد تپه و کلاک و قلعه دختر شهرستانک در روزهای باستان برای خبر رساندن و دیده بانی آتش می افروختند و بدین وسیله مردم را از هجوم یا حمله دشمنان با خبر می ساختند .
به هر صورت برداشتهای و معنی های مختلفی از کرج در فرهنگها موجود است که از جمله آنها می توان به: ( چاک ؛ شکاف ؛ تراشه ؛ قاچ ؛ کوهپایه ؛ لنج یا قایق های بزرگ ؛ نام گیاهی در منطقه ؛ دماغه کوه ؛ مبارز جنگجو ) اشاره کرد. در مجموع کرج طبق منابع و آثار باستانی منطقه ریشه های تاریخی و رِیشه باستانی و کهن دارد و در گذشته دهستانی بوده با آب و هوای مطبوع درمیان باغات سر سبز و درختان میوه و رود خانه ای پر آب که این وضعیت تا اواسط دوره پهلوی ادامه داشته است و از آن زمان بافت سنتی کرج دچار تغییر و تحول چشمگیری می شود . شهرستان کرج از سال 1316 تا 1333 خورشیدی به عنوان یکی از بخش های تابع شهرستان تهران محسوب می شده که در بهمن ماه سال 1333 خورشیدی به شهرستان تبدیل گردیده است. [ چهارشنبه 91/9/15 ] [ 5:20 عصر ] [ محی الدین اله دادی ]
[ نظرات دوستان () ]
یوسف آباد آب ندارد! منبع : http://gashti-to-alborz.blogfa.com/post/22
مقصدمان صفادشت است و مناطق اطرافش، ارسطو،کهریزک و یوسف آباد؛ جملگی در مسیری قرار گرفته اند که معروف است به جاده بین المللی. جزئی از شهرستان ملارد هستند و از وقتی فرمانداری ملارد مستقل شده است، امورشان زیر نظر این فرمانداری رتق وفتق می شود.
از طرفی با محمدشهر همسایه اند، فاصله زیادی با اشتهارد ندارند و خود را بیشتر جزئی از کرج می دانند اما در استان تهران قرار دارند.
صفادشتی ها دغدغه شهری شان کم است و گویا شهرداری که، سه دوره شورا را پشت سر گذاشته، در خدمات شهری آنقدر کار کرده است که مشکلات شهری مردم را به حد معقولی برساند؛ اما هرچه به سمت ملارد پیش بروی و روستاهای مسیر را مورد بررسی قراردهی مشکلات خودنمایی می کنند و اولین مشکلی هم که به چشم می آید، می شود تأمین نور مسیری که روزانه محل عبور خودروهای بسیار است، سبک و سنگین.
در مسیر و در جاده ای که بسیار پرخطر است هر چه پیش می رویم پل عابر پیاده ای نمی بینیم، تا برسیم به ورودی روستای یوسف آباد قوام که زیرگذری برای عابران در ورودیش تعبیه شده است، روستایی که این روزها با وجود تعریف دهیاری برای آن، تحت نظر شهرداری است؛ حتی اگر خدمات به جمع آوری زباله هفته ای یک بار محدود باشد.
تابلوی دهیاری را می بینیم اما با هرکه صحبت می کنیم می گوید این منطقه در حوزه شهرداری قرار گرفته است خدماتی هم در این زمینه دریافت می کند ولی در واقع روستا شهری بزرگ است
یوسف آبادی ها فشار کم آب را مورد انتقاد قرار می دهدند و می گویند در این منطقه هرکس پمپ داشته باشد می تواند از آب استفاده کند و بقیه باید با بی آبی و کم آبی کنار بیاید.
باغ کدخدایی ها به دیوار مرز شده بین محله قدیم و منطقه سکونت خود اشاره و سختی رفت آمد فرزندانشان به مدرسه را یادآوری می کنند که باید خطر عبور و مرور از خیابان را به خاطر وجود دیواری که باغ کدخدا را بن بست کرده است به جان بخرند.
برای پیگیری کارهای اداریشان اهالی صفادشت و ملارد و همه روستا شهرهای این منطقه باید منتظر تصمیم گیری استان تهران باشند چرا که مرزبندی های استانی آنها را علی رغم مجاورت با کرج، جزئی از استان تهران می داند.
در دوسال گذشته استاندار تهران یک سفر هم به این شهرستان نداشته است و فقط نیم روز سفر معاون عمرانیش تنها خاطره ای است که مردم منطقه از رسیدگی مسئولین به شهرستانشان در ذهن دارند.
جزء استان البرز شدن هم شاید نتواند پل عابرپیاده برای مردم منطقه بیاورد یا مشکل آب آنها را حل کند ولی تنها حسنش این است که می تواند پیگیری آسان را برای مردم داشته باشد، تا برای حل مشکل، آب، برق، راه و... سرگردان حوزه های استحفاظی نباشند و امورشان را مثل سابق با کرج و استان البرزی که مجاورت جغرافیایی بیشتری هم با آن دارد پیگیر باشند. [ سه شنبه 91/9/14 ] [ 12:51 صبح ] [ محی الدین اله دادی ]
[ نظرات دوستان () ]
بارش زیبای تگرگ امروز کرج 24 آبان 1391 [ چهارشنبه 91/8/24 ] [ 4:26 عصر ] [ محی الدین اله دادی ]
[ نظرات دوستان () ]
|
||
[قالب وبلاگ : مهندس محی الدین اله دادی] [Weblog Themes By : Mohyedin.ir] |