سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مهندس محی الدین اله دادی
 
آخرین مطالب
لینک دوستان من
این نام‌های خانوادگی امسال تغییر کرد!
.
.

به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام اداره کل ثبت احوال استان تهران از اول فروردین امسال تا پایان آبان ماه، 9016 تهرانی نام خانوادگی خود را تغییر و یا پسوند آن را حذف کرده‌اند.

 
از این تعداد 6655 مورد پسوند را از نام خانوادگی حذف کرده‌اند و مابقی موارد دیگر بوده است.

 
بر اساس این گزارش، کارگری خروانق، فنجوکی، ختلو ممان، شوملا حسین، یله ، میش مست نمکی، کاسی قارویر، نهنگی، علافها، آهنین جگر، قوزیوند، شنگی قهی، بی چاق چی، لرسیلاخوری ملایری، موشامپائی، قلیان اجارستانی، هزار و سی، النچری چادرچی، جقاتایلی و جلمبادانی از جمله نام‌های خانوادگی‌های نامناسبی بوده که تغییر یافته است.


[ چهارشنبه 91/9/29 ] [ 6:43 عصر ] [ محی الدین اله دادی ] [ نظرات دوستان () ]

مشهورترین پیشگویی ها در مورد پایان دنیا

2012/1391 : پیش‌گویی مایاها

مایاها تقویم بسیار پیچیده‌ای دارند که بر خلاف تقویم‌های شمسی و میلادی (و قمری یا هر تقویم شناخته شده دیگری) با پایان یک سال تمام نمی‌شود، بلکه دوره‌ای چند هزار ساله دارد که از قضای روزگار در 21 دسامبر 2012 به پایان می‌رسد. چنین شایع شده که پیشینیان مایاها این زمان را تاریخ قطعی پایان دنیا پیش‌بینی کرده بودند که با مجموعه‌ای از بلایای طبیعی طومار عمر بشر را در هم خواهند پیچید، اما بازماندگان این قوم نظر دیگری دارند و این تاریخ را تنها پایان دوره فعلی تقویم مایا می‌دانند که با فرا رسیدن آن، طولانی‌ترین تقویم بشری یک دوره خود را به پایان خواهد رساند و دوره دیگری آغاز خواهد شد.
کل این دوره تقویم مایا که «تقویم طویل» نامیده می شود، 5126 سال طول می‌کشد. دوره فعلی این تقویم در 11 آگوست 3114 پیش از میلاد آغاز شده و در روز 21 دسامبر 2012 به پایان می‌رسد. ولی نکته جالب اینجاست که خود دانشمندان مایا بر سر اینکه در این تاریخ تقویمشان به پایان می‌رسد، تفاهم ندارند. نظر اکثریت این است که پایان این دوره تقویم در روز 13.0.0.0 است که مقارن با همان 21 دسامبر 2012 است، اما اقلیتی هم بر این باورند که این دوره در تاریخ 20.0.0.0 به پایان می‌رسد که در حوالی سال 8000 میلادی خواهد بود. بنابراین اگر 22 دسامبر / اول دی‌ماه از خواب بیدار شدید و دیدید هیچ اتفاقی نیفتاده، می‌توانید تا سال 8هزار میلادی منتظر بمانید.

.

آخرالزمان

 .

2011/1390 : سیاه‌چاله شتاب‌دهنده بزرگ هادرونی


برخی از منتقدین شتاب‌دهنده بزرگ هادرونی واقع در سرن (آزمایشگاه هسته‌ای اروپا در مرز سوئیس و فرانسه) پیش از راه‌اندازی این شتاب‌دهنده از این می‌ترسیدند که شروع به کار آن عوارض ناشناخته‌ای برای بشریت داشته باشد. از جمله آن عوارض، تشکیل یک سیاه‌چاله بود که می‌توانست کل کره زمین را ببلعد و در خود فرو ببرد. فعلا که چند سال از شروع به کار این شتاب‌دهنده می‌گذرد و هیچ چیزی در داخل محوطه این شتاب‌دهنده گم نشده است! تا ببینیم فردا چه خواهد شد.

 .

شتاب دهنده هادرونی بزرگ

.

2003/1382 و 2012/1391: برخورد با سیاره نیبیرو


نیبیرو سیاره‌ای است فرضی که پیش‌بینی شده بود در سال 2003/1382 با برخورد به زمین آخرالزمان را رقم می‌زند. وقتی این اتفاق نیفتاد، نظریه‌پردازان ایده‌های آخرالزمانی خیلی ساده این زمان را با سال 2012/1391 و پایان تاریخ سومری ترکیب کردند و به انتظار نشسته‌اند که در دسامبر 2012/1391 و همزمان با انقلاب زمستانی، نیبیروی خیالی به زمین نزدیک شود و این پیش‌بینی به واقعیت بپیوندد.
کتیبه‌های باستانی سومری از مردمان سیاره دیگری در منظومه شمسی به نام نیبیرو حکایت می‌کنند که به روی زمین آمده و نسل بشر را بر روی زمین بنیان نهادند. مشکل اینجاست که هیچ اخترشناسی تاکنون چنین سیاره‌ای را نه در منظومه شمسی و نه در ستارگان نزدیک خورشید ندیده است. یک بار در می 2003/اردیبهشت 1382 قرار بود این سیاره فرضی به زمین برخورد کند، اما گویا تنها کسی که باید این پیش‌بینی را جدی می‌گرفت، صدام حاکم وقت سرزمین سومر بود که در آن سال با حمله امریکایی‌ها، طومار حکومتش درهم پیچید.
نکته مثبت در مورد طرفداران نیبیرو این است که آن‌ها بسیار انعطاف‌پذیر و امیدوارند. بار اول گفتند که پایان دنیا بین 2003/1382 و 2011/1390 خواهد بود و اکنون از فاصله زمانی 2011/1390 تا 2015/1394 حرف می‌زنند. در سال 2015/1394 هم بالاخره می‌شود یک زمان دیگر را اعلام کرد. به قول معروف دیر یا زود دارد، اما سوخت و سوز ندارد.

.

سیاره نیبیرو

.

2000/1379 و ماجرای Y2K


در سال 1999/1378 دنیا که تازه چند سال بود که وارد عصر کامپیوتر شده بود، با مشکلی کاملا جدی مواجه شد. با سال 2000 چه باید کرد؟ مشکل اینجا بود که بیشتر برنامه‌های کامپیوتری آن دوران برای نمایش سال فقط از دو رقم استفاده می‌کردند، به این ترتیب سال 1999 با دو رقم 99 و سال 2000 با 00 نشان داده می‌شد. ترس از این بود که کامپیوترها با رسیدن به این تاریخ دچار مشکل منطقی شوند و با عقب رفتن ناگهانی تقویم (یعنی از 31/12/99 به 1/1/00) خروجی پیش‌بینی نشده‌ای داشته باشند. شاید برای یک کامپیوتر عادی نتیجه این اختلال چندان مهم نباشد، اما وقتی بدانیم که کامپیوترهای کنترل کننده موشک‌های بالستیک و تسلیحات اتمی امریکا و روسیه هم دچار همین مشکلات بودند، قضیه جدی‌تر می‌شود. به هر حال این تاریخ هم گذشت و مشکلی پیش نیامد.

.

y2k

.

2000/1379 و بازگشت مسیح


گروهی از مسیحیان نیز در این بین از دید دیگری به سال 2000/1379 می‌نگریستند. آن‌ها با تکیه بر متون مذهبی تاریخی مسیحیت، اعتقاد داشتند که پس از سپری شدن دو هزاره، دوره فرمانروایی مسیح بار دیگر فرا رسیده و در این سال مسیح یک بار دیگر ظهور خواهد کرد. مسیح نیامد اما در ایالات متحده، یک متعصب مذهبی مسیحی به نام جرج بوش پسر، با تقلب در انتخابات ایالت فلوریدا رئیس‌جمهور شد و به کمک یک متعصب مذهبی دیگر به نام اسامه بن لادن، با خوانش غلط از کتب مذهبی، به مدت بیش از یک دهه دنیا را درگیر جنگ و کشتار بی‌گناهان کرد.

 .

.

1992/1371 و بازهم بازگشت مسیح


در دوم نوامبر 1992/ 11 آبان 1371، کلیسای «میسیون روزهای پیش‌روی» در کره جنوبی منحل شد. دلیلش هم این بود که لی جانگ ریم موسس این گروه، چند ماه قبل از آن پیش‌بینی کرده بود که در روز 28 اکتبر همان سال مسیح بازخواهد گشت. صدها و شاید هم هزاران نفر اموال خود را فروختند، خانواده‌های خود را ترک کردند، کار خود را رها کردند و حتی از ارتش فرار کردند. مسیح را که می‌دانیم در این تاریخ هم نیامد، اما چه بر سر آقای کشیش آمد؟ او به زندان رفت، ولی نه به خاطر پیش‌بینی اشتباهش، بلکه برای کلاه‌برداری. آقای ریم، 4 میلیون دلار از پول‌های خیریه را به جیب زده بود؛ اما وقتی قضیه جالب‌تر می‌شود که بدانید که این کشیش متقلب380 هزار دلار از این مبلغ را در جایی سرمایه‌گذاری کرده بود که تا 6 ماه پس از زمان ادعایی بازگشت مسیح به باردهی نمی‌رسید.

 .

.

1990/1369: آخرالزمان اتمی


الیزابت کلیرپرافت، یک رهبر مذهبی مسیحی بود که در اواخر دهه 1980/1360 به پیروان خود گفت که خود را برای آخر الزمان آماده کنند. آخرالزمان اختراعی وی قرار بود در سال 1990/1369 و با یک جنگ اتمی رخ دهد، ولی از آنجا که مسئولین کنترل جنگ‌افزارهای اتمی پنج قدرت اتمی آن روز جهان (ایالات متحده، اتحاد جماهیر شوروی، انگلیس، فرانسه و چین)، از او و پیروانش عاقل‌تر بودند، امروز همه ما زنده هستیم و در حال خواندن این مطلب.

.


 .

1982/1361: رویای یک کشیش


پت رابرتسن، کشیش نامداری است که جمع کثیری از مسیحیان متعصب آمریکا چشم به دهان او دارند. او در روز 9 ژوئن 1982/18 خرداد 1361 به شنوندگان شبکه سخن‌پراکنی مسیحی (CBN) که خودش تاسیس کرده بود، گفت که آرماگدون (نبرد نهایی خیر و شر در داستان‌های مسیحی) نزدیک است و همه شرایط ان فراهم شده است. صدالبته مسیح نیامد ولی رابرتسن به کار خود ادامه داد.

 .

.

1955/1334: پیش‌بینی‌های بانوی خانه‌دار


در سال 1954/1333، یک بانوی خانه‌دار امریکایی 54 ساله به نام دوروتی مارتین با ادعای ارتباط با فضای بیرون، پیش‌بینی‌های وحشتناکی در مورد آینده مطرح کرد که بدترین آن‌ها، زیر و رو شدن زمین در سال 1955/1334 بود. سال 1955 رسید و نه زمین‌لرزه بزرگی در آمریکا رخ داد و نه آتشفشانی فوران کرد. نتیجه امر، بستری شدن دوروتی در یک کلینیک روانی بود تا از اتهام ترویج اغتشاش در امان بماند؛ اما نه به خاطر این مورد! دلیل بستری شدن دوروتی مارتین، پیش‌بینی دیگری بود مبنی بر این‌که در شب سال نو 1955/1333، فضایی‌ها او و همسایگانش را با خود به آسمان خواهند برد تا از مصیبت در امان بمانند. نتیجه این پیش‌بینی، ازدحام جمعیت زودباور در اطراف خانه وی در آن شب بود. فضایی‌ها آن شب نیامدند؛ شاید به این دلیل که دیدند فضاپیمایشان جای کافی برای این همه آدم را ندارد و به کل از نابودی زمین منصرف شدند!

.

 

.

و اما رکورددار جهانی آخرالزمان: هارولد کمپینگ


هارولد کمپینگ، یکی دیگر از کشیشان صاحب‌نام امریکاست که او هم مانند رابرتسن طرفداران زیادی در بین معتقدان مذهبی مسیحی این کشور دارد. آقای کمپینگ اما رکوردی دارد که در نوع خود بی‌نظیر است: او تا همین امروز سه مرتبه پایان دنیا را پیش‌بینی کرده است:‌ اولین بار در سال 1994/1373 که قرار بود در تاریخ 6 سپتامبر آن سال دنیا به پایان برسد. اما نه عمر دنیا تمام شد و نه روی هارولد کمپینگ. البته 18 سال طول کشید تا یک بار دیگر او جرات کند و چنین ادعایی را مطرح کند. این بار قرار شد که درروز 21 می 2011/ 1 خرداد 1390 دنیا تمام شود و 200 میلیون مسیحی به آسمان رفته و با خداوند دیدار کنند و بعد از این صعود بزرگ، زمین به گوی عظیمی از آتش تبدیل شده و با نابود کردن باقی جمعیت زمین، خود نابود شود. آن تاریخ هم ‌گذشت و دنیا نابود نشد، اما هارولد با گذشت چند روز دوباره وارد صحنه شد و با اعتماد به نفس مخصوص به خود اعلام کرد که پایان دنیا قطعی است، فقط در تاریخ اشتباه شده و به جای 21 می، در روز 21 اکتبر 2011 / 1 آبان 1390 دنیا تمام می‌شود. صدالبته که آن تاریخ هم گذشت و ...

.

.

21 دسامبر 2012 یعنی 30 آذر 1391 هم میگذرد و هیچ اتفاقی نمی افتد......


[ سه شنبه 91/9/21 ] [ 10:56 صبح ] [ محی الدین اله دادی ] [ نظرات دوستان () ]

قدیمی ترین منبعی که نام کرج در آن به میان آمده کتاب نزهت القلوب است که در سال  740 هجری قمری توسط حمداله موستوفی نوشته شده.

 در این کتاب نام کرج در میان توابع اراک (عراق عجم) و پیرامون طالقان آمده .

درباره ی نام کرج و وجه تسمیه آن داستانهای مختلفی وجود دارد .

مهندس محی الدین اله دادی

 بهترین نظر طبق مستندات تاریخی که از گویش و زبان محلی بر می آید :

 

1- کرج به زبان تاتی از واژه کاوک یا کاواک برداشته است و به معنی میان تهی است و منظور شهری است که درمیان تپه واقع شده .

2- داستان دیگر نام کرج را برداشته از واژه کوه رج به معنی محلی که کوههای ردیف شده دارد می داند.

3- و مورد دیگری که به آن اشاره شده نام کرج را برداشتی از واژه اکراج به معنی بانگ و فریاد می داند که با سابقه باستانی این شهر مرتبط است .

 زیرا در تپه آتشگاه و کوههای مراد تپه و کلاک و قلعه دختر شهرستانک در روزهای باستان برای خبر رساندن و دیده بانی آتش می افروختند و بدین وسیله مردم را از هجوم یا حمله دشمنان با خبر می ساختند .

 مهندس محی الدین اله دادی

به هر صورت برداشتهای و معنی های مختلفی از کرج در فرهنگها موجود است که از جمله آنها می توان به:

 ( چاک ؛ شکاف ؛ تراشه ؛ قاچ ؛ کوهپایه ؛ لنج یا قایق های بزرگ ؛ نام گیاهی در منطقه ؛ دماغه کوه ؛ مبارز جنگجو )  اشاره کرد.

در مجموع کرج طبق منابع و آثار باستانی منطقه ریشه های تاریخی و رِیشه باستانی و کهن دارد و در گذشته دهستانی بوده با آب و هوای مطبوع درمیان باغات سر سبز و درختان میوه و رود خانه ای پر آب که این وضعیت تا اواسط دوره پهلوی ادامه داشته است و از آن زمان بافت سنتی کرج دچار تغییر و تحول چشمگیری می شود .

مهندس محی الدین اله دادی

شهرستان کرج از سال 1316 تا 1333 خورشیدی به عنوان یکی از بخش های تابع شهرستان تهران محسوب می شده که در بهمن ماه سال 1333 خورشیدی به شهرستان تبدیل گردیده است.


[ چهارشنبه 91/9/15 ] [ 5:20 عصر ] [ محی الدین اله دادی ] [ نظرات دوستان () ]

یوسف آباد آب ندارد!

منبع :

http://gashti-to-alborz.blogfa.com/post/22

 

 


مقصدمان صفادشت است و مناطق اطرافش، ارسطو،کهریزک و یوسف آباد؛ جملگی در مسیری قرار گرفته اند که معروف است به جاده بین المللی. جزئی از شهرستان ملارد هستند و از وقتی فرمانداری ملارد مستقل شده است، امورشان زیر نظر این فرمانداری رتق وفتق می شود.

 

از طرفی با محمدشهر همسایه اند، فاصله زیادی با اشتهارد ندارند و خود را بیشتر جزئی از کرج می دانند اما در استان تهران قرار دارند.

 

صفادشتی ها دغدغه شهری شان کم است و گویا شهرداری که، سه دوره شورا را پشت سر گذاشته، در خدمات شهری آنقدر کار کرده است که مشکلات شهری مردم را به حد معقولی برساند؛ اما هرچه به سمت ملارد پیش بروی و روستاهای مسیر را مورد بررسی قراردهی مشکلات خودنمایی می کنند و اولین مشکلی هم که به چشم می آید، می شود تأمین نور مسیری که روزانه محل عبور خودروهای بسیار است، سبک و سنگین.

 

در مسیر و در جاده ای که بسیار پرخطر است هر چه پیش می رویم پل عابر پیاده ای نمی بینیم، تا برسیم به ورودی روستای یوسف آباد قوام که زیرگذری برای عابران در ورودیش تعبیه شده است، روستایی که این روزها با وجود تعریف دهیاری برای آن، تحت نظر شهرداری است؛ حتی اگر خدمات به جمع آوری زباله هفته ای یک بار محدود باشد.

 

تابلوی دهیاری را می بینیم اما با هرکه صحبت می کنیم می گوید این منطقه در حوزه شهرداری قرار گرفته است خدماتی هم در این زمینه دریافت می کند ولی در واقع روستا شهری بزرگ است

 

یوسف آبادی ها فشار کم آب را مورد انتقاد قرار می دهدند و می گویند در این منطقه هرکس پمپ داشته باشد می تواند از آب استفاده کند و بقیه باید با بی آبی و کم آبی کنار بیاید.

 

باغ کدخدایی ها به دیوار مرز شده بین محله قدیم و منطقه سکونت خود اشاره و سختی رفت آمد فرزندانشان به مدرسه را یادآوری می کنند که باید خطر عبور و مرور از خیابان را به خاطر وجود دیواری که باغ کدخدا را بن بست کرده است به جان بخرند.

 

برای پیگیری کارهای اداریشان اهالی صفادشت و ملارد و همه روستا شهرهای این منطقه باید منتظر تصمیم گیری استان تهران باشند چرا که مرزبندی های استانی آنها را علی رغم مجاورت با کرج، جزئی از استان تهران می داند.

 

در دوسال گذشته استاندار تهران یک سفر هم به این شهرستان نداشته است و فقط نیم روز سفر معاون عمرانیش تنها خاطره ای است که مردم منطقه از رسیدگی مسئولین به شهرستانشان در ذهن دارند.

 

جزء استان البرز شدن هم شاید نتواند پل عابرپیاده برای مردم منطقه بیاورد یا مشکل آب آنها را حل کند ولی تنها حسنش این است که می تواند پیگیری آسان را برای مردم داشته باشد، تا برای حل مشکل، آب، برق، راه و... سرگردان حوزه های استحفاظی نباشند و امورشان را مثل سابق با کرج و استان البرزی که مجاورت جغرافیایی بیشتری هم با آن دارد پیگیر باشند.


[ سه شنبه 91/9/14 ] [ 12:51 صبح ] [ محی الدین اله دادی ] [ نظرات دوستان () ]

بارش زیبای تگرگ امروز کرج 24 آبان 1391

بارش تگرگ کرج

بارش تگرگ کرج

بارش تگرگ کرجبارش تگرگ کرج


[ چهارشنبه 91/8/24 ] [ 4:26 عصر ] [ محی الدین اله دادی ] [ نظرات دوستان () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
امکانات وب


بازدید امروز: 55
بازدید دیروز: 101
کل بازدیدها: 1341154