سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مهندس محی الدین اله دادی
 
آخرین مطالب
لینک دوستان من

رسم است که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در آخر دوره هشت‌ساله‌ی رؤسای جمهوری اسلامی ایران، دیداری خاص با رئیس‌جمهور و اعضای هیأت دولت برگزار می‌کنند. دیداری که شاید بهترین نام برای آن دیدار «بدرقه» باشد. این دیدارها که تا کنون در سال‌های 76، 84 و 92 برگزار شده است.

تفاوتی در سخنان مقام معظم رهبری در مراسمات بدرقه روسای جمهور وجود دارد که توجه به آن خالی از لطف نیست.تفاوتی که توجه نویسنده را جلب نموده این است که مقام معظم رهبری در مراسم بدرقه دکتر احمدی نژاد بر خلاف مراسم بدرقه آقایان هاشمی رفسنجانی و خاتمی تعریف و یا تمجیدی از شخص رئیس جمهور ننموده اند و فقط از تلاش های دولت قدردانی کرده اند و به طور خاص از شخص دکتر احمدی نژاد مطلبی را بیان نکرده اند.

تعریف مقام معظم رهبری از شخص آقای هاشمی رفسنجانی در مراسم بدرقه دولت ششم

بدرقه دولت هاشمی

بخش قابل توجّهى از این، به خصوصیّات شخصِ آقاى هاشمى برمى‌گردد؛ یعنى واقعاً برخى از خصوصیات در ایشان هست که تأثیر تام و تمامى در این موفّقیتها داشته؛ از قبیل برخوردارى ایشان از روحیه کار - پرکارى - روحیه ابتکار و نوآورى و ورود در میدانهاى جدید و ناپیموده، همّت بلند در امر سازندگى و نترسیدن از طرحهاى بزرگ و اقدام کردن شجاعانه در مورد کارهاى بزرگ، شیوه مدیریّت باز که در ایشان وجود داشت و این به همکاران ایشان امکان مى‌داد که ابتکار و تلاش خودشان را به کار بیندازند و از آن استفاده کنند.
 
ایمان عمیق به توانایى خود نیز نقش زیادى داشت. همچنین هوشمندى در شناخت مسائل و مضایق و پیدا کردن راه حلها، بخشى از خصوصیاتى است که بلاشک مؤثّر بود.


جناب آقاى هاشمى، به عنوان یک روحانى انقلابى، کارآمد، متدیّن و متعبّد، براى مردم ما مطرح هستند و این خصوصیّاتى است که در ایشان هست.


بنده دائماً شما را در طول این سالهاى متمادى دعا مى‌کردم؛ شخص آقاى هاشمى را به نام و حداقل در هر شبانه‌روزى یک مرتبه - و بیش از این - و شما را نیز همین طور، معمولاً دعا مى‌کردم. باز هم دعا خواهم کرد. امیدوارم ان‌شاءاللَّه خداوند به شما توفیق دهد، بتوانید کارهایى را که در آینده بر عهده‌تان است، به بهترین وجهى انجام دهید و کسانى هم که خواهند آمد، بتوانند دنباله این کارها را بگیرند.


تعریف مقام معظم رهبری از شخص آقای خاتمی در مراسم بدرقه دولت هشتم

بدرقه دولت خاتمی

در سالهاى گذشته من شاهد تلاش پُرحجم و جدى جناب آقاى خاتمى و شما برادران و خواهران در همه‌ى زمینه‌ها بودم؛ این چیزى است که ما باید آن را نعمت بزرگى از نعم الهى بدانیم.


لازم است از شخص جناب آقاى خاتمى هم صمیمانه تشکر کنم. این را به شما دوستان بگویم، به خود ایشان هم شاید بارها گفته‌ام؛ در طول هشت سالى که ما با ایشان به‌طور مستمر و مداوم در ارتباط بودیم، رفاقت و صمیمیت ما با ایشان روزافزون بوده؛ خدا را شکر. الان پیوند عاطفى و محبت‌آمیزى که بین بنده و آقاى خاتمى هست، از آنچه در هشت سال پیش بوده، بمراتب مستحکم‌تر است؛ و این ناشى از خصوصیاتى است که من در این مدت در ایشان حس کردم. تدین و پایبندى و نجابت و روحیه‌ى نجیب ذاتىِ ایشان واقعاً جزو امتیازات و خصال برجسته در ایشان است. ایشان در این مدت تلاش متراکمى انجام دادند؛ ما شاهد بودیم و مى‌دیدیم. در مقاطع زمانى مختلف، کشور و دولت و مسؤولان با حوادثى مواجه شدند، و ایشان در یکى از حساس‌ترین مراکز این مواجهه قرار داشتند و صبر و تحمل کردند؛ ان‌شاءاللَّه خداى متعال اجر این صبر و تحمل را خواهد داد.


در میان خصوصیات ایشان، اگر من بخواهم روى یکى از آنها تکیه کنم، این است که ایشان در همه‌ى این مدت، دشمنانى را که کمین کرده و خیز برداشته بودند، ناامید کردند. خیلى‌ها از سال 76 - از اول تشکیل این دولت - مى‌خواستند آقاى خاتمى را در موضع مقابله و مواجهه‌ى با نظام قرار دهند؛ خیلى هم تلاش کردند؛ ما شاهد بودیم. البته ریشه و مبنا و سلسله‌جنبان این تلاشها در بیرون از این مرزهاست؛ منتها کسانى هم متأسفانه همان انگیزه‌هاى فاسد و پلید را در داخل انعکاس مى‌دادند. خیلى تلاش کردند، اما آقاى خاتمى حقیقتاً مقاومت کردند. آن روزى که ایشان اعلام کردند وقتى مى‌گویم «جامعه‌ى مدنى»، مراد من مدینةالنبى است - که اتفاقاً دیروز یا پریروز در یکى از صحبتهاى ایشان من این را خواندم - خیلى خلاف انتظار بعضى‌ها شد؛ لذا به ایشان حمله کردند و فشار آوردند.


من همیشه در این مدت شماها را دعا کرده‌ام. آقاى خاتمى را حداقل در هر شبانه‌روز یک بار دعا کرده‌ام؛ یعنى در تمام این مدت شاید هیچ شب و روزى نبوده که من شخص ایشان را دعا نکنم. بقیه‌ى مسؤولان و دیگران را هم همیشه دعا کرده‌ام و باز هم دعا خواهم کرد.


تعریف مقام معظم رهبری از دولت آقای احمدی نژاد در مراسم بدرقه دولت دهم

بدرقه دولت احمدی نژاد


آنچه که من امروز باید به دوستان عرض کنم، در درجه‌ى اول خداقوّتى است؛ ان‌شاءالله که خسته نباشید. هشت سال کار کردید، تلاش کردید، کارهاى خوبى انجام گرفت، تحمل زحمات کار شبانه‌روزى را شماها نشان دادید؛ یعنى دیده شد، احساس شد، همه فهمیدند که رئیس جمهور محترم و همکارانشان در دولت حجم کارشان بسیار بالا و پرشتاب نسبت به همه‌ى دوره‌هاى دیگر بود و هست؛ این نقطه‌ى برجسته‌اى است که نباید این را نادیده گرفت.


یک نکته‌ى دیگر هم که در مورد این دولت در طول این هشت سال مورد نظرم بود و بارها هم به آن اشاره کردم، این است که این دولت بحمدالله توانست شعارهاى انقلاب را سر دست بگیرد و به آنها افتخار کند و آنها را در جامعه مطرح کند.


 این دولت این شعارها را مطرح کرد، برجسته کرد، سر دست گرفت، به آنها افتخار کرد؛ در مجامع جهانى، احساس شرم از انگیزه‌هاى انقلابى و از اهداف انقلابى و از شیوه‌هاى انقلابى نکرد؛ این خیلى کار بزرگى بود.

 

 


[ سه شنبه 92/5/8 ] [ 12:56 عصر ] [ محی الدین اله دادی ] [ نظرات دوستان () ]

مقام معظم رهبری

از امروز تا روز انتخابات، هر کسی که بخواهد از احساسات مردم در جهت اختلافات استفاده کند، قطعاً به کشور خیانت کرده است  

خیانت به کشور

صحبت های مطرح شده توسط رئیس جمهور در جلسه استیضاح وزیر کار نمودی دیگر از بی اخلاقیِ موجود در سیاست بود،

جلسه استیضاح یک وزیر چه ربطی به تخلفات اثبات نشده برادر رئیس مجلس داشت؟

صحبت های رئیس جمهور دفاع از وزیر بود یا تهدید رئیس مجلس؟

برای ابقای یک نفر در یک پست،کشور باید چنین تشنج هایی را تحمل کند؟ یک نفر مهم است یا یک کشور؟

به جای دفاع از وزیر باید بگم بگم گفت؟

یک بار در سال 88 با بگم بگم به خواسته هایشان رسیدند و مثل اینکه بهشان مزه کرده است و قصد دارند دوباره با بگم بگم به اهدافشان که خدا میداند چیست برسند!

چرا در ایام نزدیک انتخابات رئیس جمهور به فکر احقاق حقوق مردم میفتد؟ چرا نزدیک انتخابات و در جلسه استییضاح وزیر این صحبت ها مطرح میشود؟

قطعاً طرح چنین صحبت هایی بدون غرض و هدف نیست.

هر شخصی اگر جرمی مرتکب شده است تا وقتی که محکوم نشده است و جرمش ثابت نشده است کسی حق ندارد این موضوع را در جامعه فریاد بزند،مگر مملکت قوه قضاییه ندارد؟

هر شکایتی دارید ببرید قوه قضاییه تا رسیدگی شود!

بعضی دوستان میگن که آقای رئیس جمهور روشن گری میکند! آخه این چطور روشن گری است؟تهمت زدن به دیگران روشن گری است؟

صحبت از اتهامی که اثبات نشده است روشن گری است؟

اگر روشن گری است چرا در ایام نزدیک به انتخابات روشن گری آقایان گل میکند!



 


[ سه شنبه 91/11/17 ] [ 6:2 صبح ] [ محی الدین اله دادی ] [ نظرات دوستان () ]

صحبت های جنجالی رئیس جمهور و رئیس مجلس در جلسه استیضاح وزیر کار

15 بهمن 1391

احمدی نژاد در مجلس

نادر قاضی‌پور نماینده مردم ارومیه در مجلس در جلسه علنی امروز در تذکری آئین‌نامه‌ای و در اخطاری با استناد به اصل سوم قانون اساسی اظهار داشت: آقای رئیس جمهور روزی که درباره مسائل اقتصادی قرار بود در مجلس حضور یابد و سخنرانی کند، با وجود اصرار آقای ابوترابی‌فرد، بعد از اتمام سخنرانی‌اش در مجلس نماند تا نیم ساعت صحبت نمایندگان را بشنود ولی الحمدالله به خاطر یک نفر از اول وقت مانند یک بچه مدرسه‌ای در مجلس نشسته و به صحبت نمایندگان گوش می‌کند.

 وی افزود: این امر نشان می‌دهد که دوره قاجار نیست و مجلس در رأس امور است.

  رئیس‌جمهور : می‌خواهم مسائلی را مطرح کنم که ارتباطی به رابطه دولت و مجلس ندارد اما دلیل طرح این مسائل این است که مشکلاتی در حال رنج دادن همه ما است و تنظیم روابط را از مسیر خود خارج کرده است.

احمدی‌نژاد ادامه داد: سه سال است که دولت تحت سنگین‌ترین فشارها و تهمت‌ها و افتراها قرار دارد و در این بین بنده در مقابل همه اینها سکوت و تحمل کردم و همکارانم را نیز به تحمل واداشتم. اما می‌بینیم که چند هزار نسخه بولتن سراسر افترا علیه دولت در کشور توزیع می‌شود. پس چاره‌ای جز این ندیدم که برای رفع این علل بعضی از مسائل را عرض کنم.

احمدی نژاد با اشاره به اینکه ممکن است گفته شود این قبلا قانون بوده و تایید شده است اظهار داشت: وظیفه من و شما این است که ببینیم مشکل این قانون کجاست و اگر اشکالی بوده باید برطرف شود، بعد از پایان اجرای بودجه دیوان محاسبات باید رسیدگی کند و به همراه نظرات خود به مجلس ارائه دهد.

احمدی نژاد با طرح این سوال که در کجای این قانون اجازه داده شده مصوبات توسط رئیس‌مجلس لغو بشوند گفت: من دارم درد کشور را می‌گویم و می‌خواهم امروز برای حل مشکلات کشور از شما استمداد بطلبم.

رئیس جمهور در پاسخ به ایراد لاریجانی که خواهش کرده بود در مورد موضوع استیضاح صحبت کنید اظهار داشت: این کاملا مرتبط با موضوع است، نگویید چون این موضوع یک قانون است باید دهنت را ببندی.

رئیس جمهور کشورمان خاطرنشان کرد: من دارم ریشه درد کشور را خدمت شما عرض می‌کنم، همه باید در چارچوب قانون حرکت کنند، بالاخره اگر دیوان عدالت اشتباه کرد، من باید به چه کسی شکایت کنم، می‌گویند به خود ما باید شکایت کنید، من چه طور می‌توانم به خود شما شکایت کنم.

وی تصریح کرد: ملت با رأی خود رئیس‌ جمهور را انتخاب کرده‌اند، به ملت بگوئید که رئیس‌ جمهوری که می‌خواهید انتخاب کنید، تحت امر رئیس مجلس است، خوب آن موقع ملت دوباره رأی بدهند.

احمدی‌نژاد ادامه داد: وقتی انتخاباتش لغو می‌شود، دیگر چه کار باید بکند، یک معاون می‌گذارد، می‌گویند، نباید بگذارید، یک استاندار می‌گذارد، می‌گویند نباید بگذارید، این به ضرر کشور است، کسی خیال نکند که ما اختیاراتی بیشتر از قانون اساسی گرفتیم و به نفع کشور نمی‌شود و به نفع ما می‌شود.

احمدی‌نژاد گفت: ما مخلص شما نمایندگان هستیم ولی بالاخره باید چه کار کنیم، دولت با همین حرف‌هایی که وجود دارد، در فشار است، شما می‌گویید که کار و حرفه‌ای کنید، ما چه‌ جور باید از حق دفاع کنیم، شما راه را بفرمایید ما به آن عمل کنیم.

رئیس جمهور اظهار داشت: شخصی به نام فاضل لاریجانی با آقای مرتضوی جلسه دارد که اخیراً تأمین اجتماعی یک طبقه‌ای دارد که شرکتش را می‌فروشد به بخش خصوصی که من به چند و چون آن کاری ندارم هیئت امنا و تشکیلات دارند، مدیر و بازرس دارند که بیایند و به آن رسیدگی کنند.

فاضل لاریجانی

وی افزود: یک فردی به نام آقای «م» معاون مجتمع قضایی تهران، وی می‌گوید که می‌دانید که من با یکی از برادران آقای لاریجانی رفت و آمد خانوادگی دارم، آقای مرتضوی می‌گوید شما ارتباط دارید، او می‌گوید بله، من می‌خواهم این را بگویم که بقیه برادارن به گرد این آقای فاضل نمی‌رسند، یعنی اگر آن آقا برادر این آقا فاضل نبود، 3-4 تا فحشی به او می‌دادم، یعنی اصلاً قبولش ندارم، به او گفتم شما هر چی می‌خواهید به مرتضوی شفاف بگو، او واسطه‌ای است که آقای فاضل لاریجانی می‌آید، پیش آقای مرتضوی ببین باید خودت رک به دکتر بگویی که آقای «ز» که همان فردی که می‌خواهد قرارداد بیمه‌ تأمین اجتماعی را ببندد باید از قبل من به شما وقت بدهد، آقای فاضل لاریجانی خطاب به مرتضوی می‌گوید آن کسی که می‌خواهد قرارداد ببندد باید هوشیار باشد، یعنی خیلی روی ما تبلیغات نکند این ور و آن ور که من با فلانی هستم یعنی جایی مطرح نکند.

محمود احمدی نژاد رئیس جمهور در جریان سخنرانی خود در دفاع از وزیر کار، خواهان پخش فیلم ملاقات فاضل لاریجانی و مرتضوی رئیس سازمان تامین اجتماعی شد. پس از پخش دقایقی از این فیلم، رئیس جمهور به دلیل کیفیت نامناسب به خواندن دیالوگ‌های آن پرداخت. محتوای این ویدئو مربوط به دیدار سعید مرتضوی رئیس تامین اجتماعی و فاضل لاریجانی برادر رئیس مجلس درباره قرارداد واگذاری شرکت‌های تامین اجتماعی به بخش خصوصی بود.

در خلال خواندن متن این دیالوگ‌ها توسط رئیس جمهور، مجلس برای دقایقی دچار تنش شد.

نماینده مردم آبادان با صدای بلند فریاد می‌کشید و نسبت به این موضوع اعتراض می‌کرد که با مداخله سید شریف حسینی عضو هیئت رئیسه مجلس به بیرون از صحن علنی هدایت شد.

بعداز پخش ویدئو هم تعداد زیادی از نمایندگان نسبت به این موضوع انتقاد داشتند که علی لاریجانی در واکنش به شلوغی صحن علنی گفت: امروز روز مهمی است. اجازه بدهید حرفشان را بزنند اگر موضوعی راجع به بستگان ما بوده، بگذارید در این باره حرفی بزنند.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی بعد از سخنان احمدی‌نژاد در صحن علنی و پخش فیلمی از فاضل لاریجانی از سوی احمدی‌نژاد در صحن علنی مجلس اظهار داشت: من احساس کردم چون رئیس جمهور در مورد من صحبت می‌کند، اجازه دادم که حرف‌هایشان را مطرح کنند؛ استیضاحی در مجلس مطرح شده ربطش به من چیست که رئیس جمهور این موضوع را مطرح کرد.

وی در ادامه گفت: اتفاقا جلسه خوبی بود و بعضی از مسائلی که در کشور ما وجود دارد از همین سنخ است که باید حل شود؛ این روش‌ها اگر در پشت صحنه ادامه پیدا کند، مشکل است.

رئیس مجلس اظهار داشت:‌من تشکر می‌کنم از اینکه نمایندگان تحمل کردند و آقای رئیس جمهور همه حرف‌هایش را زد؛ رئیس جمهور گفت من یک نواری دارم که خود این هم یک ژستی است و من هم گفتم شما که مصلحت می‌دانید این را انجام دهید و رئیس جمهور نوار را گذاشت و مسئله روشن شد و بقیه مطالب هم که در نوار پخش نشد خود رئیس جمهور قرائت کرد.

وی ادامه داد: رئیس جمهور بحثی در مورد بهم ریخته شدن تنظیم قوا مطرح کرد که باید بگویم تنظیم قوا بهم نخورده؛ آقای رئیس جمهور این سلیقه شماست که یک جایی نظر شورای نگهبان را به عنوان مفسر قانون اساسی قبول ندارید و یک جاهایی هم ....

به گزارش فارس، رئیس جمهور از رئیس مجلس خواست تا به وی هم اجازه صحبت دهد که رئیس مجلس خطاب به وی گفت: شما در این جلسه اتهاماتی به من وارد کردید و من مطابق آئین‌نامه جواب شما را می‌دهم و شما هم حق ندارید چرا که بیش از حد حرف زدید؛ تمام حرف شما اتهام به رئیس مجلس و رئیس قوه قضائیه بود. من هم رئیس مجلسم و اینجا می‌خواهم جواب شما را بدهم؛ شما در سرتاپای این استیضاح اتهامات و تهمت‌هایی به من گفتید و مطابق آئین‌نامه دو برابر وقت شما من فرصت دارم که جواب دهم.

لاریجانی خطاب به رئیس جمهور ادامه داد: شما فرمودید بعضی از مسائل سیاسی است؛ 2،3 سال است که تحت شدیدترین فشارها هستید؛ مشکل اینجاست شما افرادی را به عنوان یاران خودتان انتخاب کرده‌اید که این افراد پرونده‌هایی دارند و نمی‌گذارید که این پرونده‌ها رسیدگی شود؛ فشاری نیست. اگر از من می‌پرسید همین مطالبی که گفتید به دادگاه بدهید تا رسیدگی کنند، مگر ما از کسی دفاع می‌‌کنیم. ما اگر نزدیک‌ترین فردمان هم تخلف کنند می‌گوییم رسیدگی کنند ولی شما نمی‌گذارید رسیدگی شود و اشکال کار اینجاست.

لاریجانی خطاب به احمدی‌نژاد گفت: شما فرمودید که در کار بن بست ایجاد می‌شود؛ اشتباه می‌کنید. در کشوری که ولایت فقیه است بن‌بست نیست؛ شما در بسیاری از مواقع به رهبری شکایت کردید و ایشان به هیئت حل اختلاف ارجاع داده‌اند و هیئت حل اختلاف هم نظر قاطع داد؛ دیگر کسی نباید حرفی بزند، پس بن‌بستی وجود ندارد.

رئیس مجلس اضافه کرد: مثلا شما چندین بار در مورد اصل 138 مسائلی را مطرح کردید و قانون را خواندید درحالی که شما به قانون تمکین نکردید؛ درحالی که شورای نگهبان این قانون را تایید کرده است که اگر هیئت وزیران مصوبه‌ای گذراند که با قانون تطابق نداشت، رئیس مجلس موظف است به آن ایراد بگیرد و بعد آن را به دولت بدهد؛ در قانون گفته شده که اگر دولت رعایت نکرد باید آن را لغو کند که رئیس جمهور به این اعتراض دارد؛ چه کسی باید این را حل کند؛ شورای نگهبان باید این را حل کند که شورای نگهبان نظر داده‌اند و قبول کرده، شما چرا تمکین نمی‌کنید؛ شما حتی در مورد این موضوع به رهبری هم نامه نوشتید و گفتید که این موضوع خلاف قانون اساسی است پس چرا نظر رهبری را نمی‌گویید؛ رهبری موضوع را به هیئت حل اختلاف داده‌اند و هیئت هم نظر شورای نگهبان را پرسید و ایشان ابلاغ کردند یعنی موضوع تمام شد؛ دیگر چه چیزی را تکرار می‌کنید؛ اگر از ولایت فقیه دفاع می‌کنید که ولی فقیه نظر دادند و بن‌بست را تمام کردند پس چرا می‌گویید بن‌بست است.

رئیس مجلس اظهار داشت: شما فرمودید دیوان عدالت باید محل اتکا باشد و اگر ما شکایتی داریم بررسی کند؛‌گفتید که دیوان یک جاهایی بررسی را طول داد و یا رسیدگی نکرد؛ عزیز من قبل از همه این حرف‌ها در مورد سازمان تامین اجتماعی اگر قبل از سال 88 بود دیوان حق داشت اما سال 88 قانون تصویب شده؛ قانون اصلاح ماده 113 قانون مدیریت خدمات کشوری در بند الف می‌گوید که سازمان مذکور زیر مجموعه وزارت رفاه و تامین اجتماعی است و وزیر در برابر قانون ذیربط پاسخگو است؛ شما رفته‌اید در هیئت دولت این را تغییر داده‌اید و برده‌اید زیر نظر معاون اول که اینجا هم دیوان عدالت اداری و هم رئیس مجلس گفته خلاف قانون است یعنی قانون را زیر پا گذاشته‌اید؛ چرا می‌گویید دیگران دست و پای ما را می‌بندند؛ شما تخلف کرده‌اید.

لاریجانی اظهار داشت:‌ این موضوع دفاع ندارد اگر نمی‌دانید بپرسید؛ شما فرمودید که دیوان محاسبات چرا دادگاه دارد؛ دیوان محاسبات دادگاه ندارد بلکه قوه قضائیه شعبه‌ای در آنجا دارد که در آنجا دادستان و دادگاه است که این هم قانون است و مجلس تصویب کرده و شورای نگهبان هم آن را تایید کرده است؛ شما به چه چیزی ایراد دارید پس بفرمائید نظر شورای نگهبان را قبول ندارم؛ نمی‌توانید این را بگویید شما رئیس جمهور هستید و باید نظامات حاکم بر کشور و قانون اساسی را قبول داشته باشید؛ قانون دیوان محاسبات گفته که یک شعبه دادسرا و یک شعبه دادگاه در آنجا باشد که در مورد دادستان آن هم مجلس رای می‌دهد؛ دادسرا برای خیلی‌ها حکم صادر می‌کند که بعد به دادگاه می‌رود. دادگاه هم یک حکم بدوی برای رئیس بانک مرکزی داده که وی می‌تواند در دادگاه تجدیدنظر شکایت کند؛ شما به چه چیزی ایراد گرفته‌اید، این عین عدالت است؛ مگر می‌توانید بگویید که بعضی‌ها بهتر از بقیه هستند و در دادگاه موضوع آنها رسیدگی نشود؛ شما نباید یک هاله‌ای بگذارید که دادگاه دخالت نکند بلکه باید بگویید احسنت که دخالت کردید؛ برو رسیدگی کن از مسئولین ذیربط بنابراین دیوان محاسبات تخلفی نکرده و ربطی به دیوان ندارد.

لاریجانی خطاب به احمدی‌نژاد اظهار داشت: شما فرمودید که اگر اینطور باشد رئیس مجلس باید حاکم باشد؛ رئیس مجلس یک وظایف روشنی دارد و قوا هم مستقل از هم هستند؛ رئیس مجلس طبق قانون موظف است که اگر مصوبات خلاف قانون یا روح قانون باشد، تشخیص بدهد و آن را رد کند، بنابراین محدوده ما همین است نه در کار اجرا دخالت داریم ...

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: نفس این کار را ملاحظه کنید؛ همین تهمت‌های زیادی که در این جلسه نثار بنده شد هیچ ربطی به موضوع استیضاح نداشت و اگر من می‌خواستم مر آئین‌نامه را رعایت کنم، نباید اجازه می‌دادم که رئیس جمهور در این زمینه‌ها حرف بزند اما چون دیدم هی می‌گوید فیلم، فیلم و بیاناتش به جای استیضاح در مورد رئیس مجلس است گفتم اجازه دهید حرف‌هایش را بزند و خوب شد که حرف‌هایش را زد؛ نمایندگان محترم در جریان هستند که از ابتدای بحث استیضاح وزیر کار بنده وساطت کردم از باب اینکه تشنجی بین دولت و مجلس ایجاد نشود؛ آقای مظفر معاون نظارت مجلس هستند و اگر من خلاف می‌گویم آقای مظفر شهادت بدهد.

امروز صبح ساعت 7 آقای فروزنده آمد و گفت که من یک پیغام فوری از آقای رئیس جمهور دارم و می‌خواهم با شما صحبت کنم؛ من با اینکه کار داشتم گفتم چون کارم فوری است، بیاید. فروزنده به بنده گفت بهتر است این موضوع را حل و فصل کنیم چرا که مشکل ایجاد می‌شود و ممکن است رئیس جمهور حرف‌هایی بزند که من هم سیر موضوع را به آقای فروزنده گفتم راهش این است که رئیس جمهور بپذیرد، آقای مرتضوی را جابجا کند و فروزنده هم گفت که رئیس جمهور نمی‌پذیرد و بعد هم یک نکته‌ای گفت؛ آقای فروزنده گفت که آقای احمدی‌نژاد گفته این به نفع کشور نیست و همچنین گفته که اگر این مسئله حل نشود، نواری از بستگان شما دارد که آن را پخش می‌کند و من را تهدید کردند و من هم گفتم که نمی‌دانم موضوع نوار چیست؛ مال هر کدام از بستگانم باشد فرقی نمی‌کند و اگر موضوعی باشد من نوار را می‌بینم و پاسخ ایشان را می‌دهم.

رئیس مجلس ادامه داد: البته من اطلاعات زیادی دارم ولی مصلحت نمی‌بینم راجع به اطرافیان ایشان چیزی بگویم؛ من مثل ایشان لازم نمی‌بینم کشور را متشنج کنم.

لاریجانی خطاب به رئیس جمهور گفت: این‌ها را ما صداقت نمی‌دانیم؛ این رفتارها و بداخلاقی‌ها بلای جان کشور شده است؛ فرض کنید اصلا یکی از بستگان بنده اشتباه‌کار بوده؛ چه ربطی به من دارد؛ اگر من مثل شما در مورد جلسه‌ای که اخوی شما آقای داود احمدی‌نژاد با من داشت و مطالب زیادی نسبت به اطرافیان شما و جریان انحرافی مطرح کرد، از ارتباط با منافقین، فساد مالی، ارتباط با خارج، من فیلم می‌گرفتم و پخش می‌کردم برای شما خوب بود؟ برادر شما هم نظراتی دارد چه ربطی به شما دارد ولی شما همین اخلاق را رعایت نکردید؛ اگر یکی از بستگان بنده اشتباهی داشت باید مثل هر کس دیگری رسیدگی کرد و ما هم مانعی نیستیم و حتی مؤیدیم.

لاریجانی: مشکل ما این است که رئیس جمهور اولیّات اخلاقی را رعایت نمی‌کند؛ اگر رئیس جمهور مطلبی داشت چرا اینجا مطرح کرد؛ استیضاح نمایندگان یک چیز بود و نه ربطی به رئیس مجلس داشت و نه ربطی به چیز دیگر؛ چرا این مسئله را مطرح کردید؛ اتفاقا خوب شد این مسائل را گفتید؛ شما که مرتب می‌گویید بگم، بگم، و این مسائل را در کشور راه انداخته‌اید، امروز این فیلم را پخش کرده‌اید تا مردم شخصیت شما را بهتر بشناسند.

بعد از اینکه علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی طی سخنانی پاسخ مسائل مطرح شده از سوی رئیس جمهور را مطرح کرد، محمود احمدی‌نژاد از لاریجانی خواست تا به او هم اجازه صحبت دهد اما لاریجانی در پاسخ احمدی‌نژاد گفت که شما یک سری اتهامات را مطرح کردید و بنده هم جواب شما را دادم.

بعد از آن بود که احمدی‌نژاد به حالت اعتراض جلسه علنی مجلس را ترک کرد.

احمدی نژاد در مجلس

احمدی نژاد در مجلس

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز یک‌شنبه پارلمان و در جریان بررسی طرح استیضاح وزیر تعاون ،‌کار و رفاه اجتماعی بعد از استماع توضیحات شیخ‌الاسلامی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سخنان موافقان و مخالفان وی، با 192 رأی موافق، 56 رأی مخالف و 24 رأی ممتنع از مجموع 272 نماینده حاضر، با استیضاح شیخ‌الاسلامی موافقت ‌کردند.

استیضاح وزیر کار

بر این اساس شیخ‌الاسلامی نمی‌تواند به فعالیت خود در ساختمان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خیابان "آزادی" ادامه دهد و وکلای ملت وزیر کار را بیکار کردند.


 گزارش مشروح جلسه جنجالی را میتوانید در خبرگزاری فارس بخوانید!



[ دوشنبه 91/11/16 ] [ 1:40 صبح ] [ محی الدین اله دادی ] [ نظرات دوستان () ]

حضرت آیت‌الله خامنه‌اى رهبر معظم انقلاب اسلامى امروز در دیدار رئیس جمهور و اعضاى هیأت دولت با ایشان طى سخنانى کارنامه عملکرد هشت‌ساله دولت آقاى هاشمى رفسنجانى را در مجموع مثبت، واضح و بى‌ابهام ارزیابى کردند و آن را دوره‌اى آکنده از کار و تلاش و عایدى براى کشور دانستند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی

مقام معظم رهبرى در این دیدار ضمن ارج نهادن به خدمات دولت طى هشت سال گذشته، فرمودند: براى جمهورى اسلامى ایران، این یک آزمایش جدید است که دولت در پایان دو دوره ریاست جمهورى مى‌تواند یک کارنامه واضح و بى‌ابهامى را از کار کرد خود ارائه بدهد و با رضایت وجدانى از حس خدمتگزارى به مردم، صحنه خدمت را به مجموعه دیگرى بسپارد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌اى از بازسازى ایران اسلامى به عنوان یک آرزوى بزرگ پس از پایان جنگ تحمیلى یاد کردند و فرمودند: آنچه در هشت سال ریاست جمهورى آقاى هاشمى رفسنجانى در این کشور اتفاق افتاد، در واقع بیشتر از آن چیزى است که بعد از جنگ آرزو مى‌کردیم. بازسازى و نوسازى کشور همتى بلند و کارى پرمرارت را مى‌طلبید و دولت با مشتعل کردن احساس کار، تلاش و ابتکار، این وظیفه را با موفقیت انجام داد و کشور حقیقتا بازسازى شد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی

رهبر معظم انقلاب اسلامى ضرورت انجام برخى از کارهاى بزرگ در دولت آینده را مورد تأکید قرار دادند و فرمودند: برخى از سیاستهاى کلى از قبیل مسائل مربوط به عدالت اجتماعى که براى ما انقلابیون یک آرزوست، هنوز به طور کامل برآورده نشده است و کارهاى زیادى وجود دارد که دولتهاى بعدى آنها را انجام خواهند داد؛ اما آنچه که در زمینه بازسازى بر عهده این دولت بوده است. بحمدالله به بهترین وجهى انجام گرفته است.


مقام معظم رهبرى بخش قابل توجهى از موفقیتهاى دولت در امر بازسازى و سازندگى را مرهون خصوصیات شخصى جناب آقاى هاشمى رفسنجانى دانستند و فرمودند: برخى از خصوصیات رئیس جمهور تأثیر تام و تمامى در موفقیتهاى دولت داشته است. برخوردارى ایشان از روحیه کار، ابتکار و نوآورى، همت بلند ایشان در امر سازندگى و نترسیدن از اجراى طرحهاى بزرگ، شجاعت ایشان براى ورود به عرصه‌هاى جدید و ناپیموده، شیوه مدیریت باز ایشان که امکان تلاش و ابتکار را براى همکارانشان فراهم مى‌ساخت، ایمان عمیق به تواناییهاى خود و هوشمندى در شناخت مشکلات و یافتن راه حلها، بخشى از خصوصیات آقاى هاشمى رفسنجانى است که بدون تردید تأثیر مهمى در موفقیتهاى دولت داشته است.

منبع

 

 


[ دوشنبه 91/11/9 ] [ 4:34 عصر ] [ محی الدین اله دادی ] [ نظرات دوستان () ]

سخنان آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام  در دیدار با جمع کثیری از اصحاب رسانه و خبرگزاری‌ها

آیت الله هاشمی رفسنجانی


ایشان همدلی و هماهنگی را خواست عموم جامعه و دلسوزان کشور خواند و با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر لزوم وحدت در کشور تصریح کرد: همه مراحل انقلاب و نظام اسلامی از ابتدا تاکنون در سایه وحدت و همدلی مردم و مسئولان به خوبی پشت سر گذاشته شده و در آینده نیز همدلی همه مردم آینده‌ساز کشور است.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به اهمیت انتخابات در سرنوشت ملت ها افزود: انقلاب اسلامی و امام(ره) از ابتدا به سراغ رأی مردم رفتند و تعجیل امام راحل(ره) در تدوین قانون اساسی براساس رأی مردم، مهمترین دلیل مردمی بودن و اهمیت نظر مردم در نظام اسلامی است.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه نیاز داریم در نقدهای خود به خصوص در میان دوستداران و وفاداران نظام، برادرانه و دوستانه سخن بگوییم، تأکید کرد: اگر نقد منصفانه و دوستانه و گفتگو را مبنای تعامل سیاسی و اجتماعی خود قرار دهیم و از تخریب و تهمت و بداخلاقی بپرهیزیم، بسیاری از اختلافات میان نیروهای انقلاب مرتفع خواهد شد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه در پاسخ به سؤالی پیرامون حضور در انتخابات، گفت: معتقدم در میان افراد باتجربه، کارآمد و دوستار انقلاب هستند کسانی که به خوبی می‌توانند مسئولیت سنگین اجرایی کشور را به عهده بگیرند.

ایشان افزود: اینجانب اگر عزت و آبرویی دارم از خداوند متعال، انقلاب، نظام اسلامی و مردم شریف ایران است و تا آخر عمر نیز در هر صحنه‌ای که بتوانم و نیاز باشد در خدمت به نظام و مردم کوتاهی نخواهم کرد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه به هیچ‌وجه صلاح نیست فضای کشور با اقدامات افراط‌گرایانه و تخریب و توهین متشنج شود، تأکید کرد: هستند کسانی که می خواهند به هر طریق ممکن میانه بزرگان نظام و دوستداران انقلاب به‌خصوص بنده و رهبری معظم انقلاب را بر هم بزنند، اما با هوشیاری مردم و مسئولان نظام به اهداف خود نخواهند رسید. چرا که همواره تعامل خوبی میان اینجانب و مقام معظم رهبری برقرار بوده و راه‌‌حل مشکلات نیز در ید پرتوان مقام معظم رهبری است.

آیت الله هاشمی رفسنجانی


ایشان در پاسخ به پرسشی پیرامون وظیفه آحاد جامعه در قبال انتخابات آینده، برگزاری انتخاباتی پرشور و فراگیر را موجب یأس و عقب‌نشینی دشمنان انقلاب خواند و تصریح کرد: همه باید تلاش کنیم انتخاباتی رقابتی با حضور نامزدهای سلایق گوناگون برگزار شود، به‌گونه‌ای که دشمنان نیز نتوانند در استاندارد بودن آن تردید روا دارند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در پاسخ به سؤالی پیرامون مواضع اخیر آقای عسگراولادی، با مثبت خواندن مواضع مبارز دیرین انقلاب و نظام اسلامی گفت: ایشان مواضع خود را با شجاعت بیان کرد و این می‌تواند یک گام مثبت در حل مشکلات موجود کشور باشد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام پیرامون لزوم پاسخگویی به شبهات مطرح شده در مناظره‌های سال 88 پیرامون ایشان و خانواده گفت: بنده همواره و در مقاطع گوناگون، به‌خصوص در نماز جمعه دیدگاه‌های خود را در مورد شایعات و شبهه‌ها بیان کرده‌ام، اما کسانی که خود را به خواب زده‌‌اند، ظاهراً نمی‌خواهند به سخنان منطقی گوش بدهند و در این صورت کار بیشتری نمی‌شود کرد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی درباره طرح دولت وحدت ملی، این طرح را شبیه دولت پس از جنگ البته با نیازها و ضرورت‌های کنونی خواند و گفت: در دولت سازندگی همه سلایق مطرح جامعه حضور داشتند به‌گونه‌ای که اختلاف چندانی تا پایان دولت پیش نیامد.

 


[ دوشنبه 91/11/9 ] [ 3:46 عصر ] [ محی الدین اله دادی ] [ نظرات دوستان () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
امکانات وب


بازدید امروز: 287
بازدید دیروز: 7
کل بازدیدها: 1331285